Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Supa de cartofi

Adaugata pe 12 martie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

3 l apă
500 g cartofi
1 morcov
1 pătruniel
1 praz
1/2 ţelină
1 ceapă
1 lingură unt sau ulei
1 lingură făină
sare

Mod de preparare:

Se fierbe zarzavatul în apă cu sare. Când este complet fiert, se strecoară, iar în zeamă se fierb cartofii tăiaţi bucăţele. Se prăjeşte puţin în unt sau în ulei o ceapă tăiată mărunt, peste care se pune o lingură de făină. Se stinge cu puţină apă sau cu zeamă din supă. Se lasă să dea două, trei clocote. Se amestecă încet cu supa, ca să nu se formeze cocoloşi. Se mai lasă să fiarbă. Înainte de a servi supa, se adaugă frunze de pătrunjel tăiate fin.


Ingrediente reţetă: , , , , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe

De la: Ionut


Supa de cartofi








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare