Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Supa de piure de cartofi (crema)

Adaugata pe 12 martie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

3 l apă
750 g cartofi
1 ceapă
1 gălbenuş
1 lingură smântână
sare.

Mod de preparare:

Se fierb într-o oală cu apă cartofii curăţaţi şi tăiaţi bucăţele, cu ceapă şi sare. Se lasă să fiarbă acoperit o jumătate de oră. Se încearcă dacă sunt fierţi. Se trec prin sită cât sunt încă fierbinţi. Se subţiază cu zeama lor şi se lasă să mai dea câteva clocote. Se bate un gălbenuş cu o lingură bună de smântână. Se amestecă încet cu spuma. Se adaugă o bucăţică de unt proaspăt şi frunze de pătrunjel tăiate fin. Se serveşte cu bucăţele de pâine prăjită în unt.


Ingrediente reţetă: , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe

De la: Ionut


Supa de piure de cartofi (crema)








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare