Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Gulii umplute

Adaugata pe 17 februarie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

12 gulii mijlocii
400 g carne macră
1 felie pîine
1 ceapă mică
1 lingura orez
1 linguriţă mărar tocat
sare

Pentru sos:
2 linguri untură
1/2 lingură făină
1 ceaşcă zeamă de carne (sau apă)
1 lingură bulion
5 bucăţele zahăr
sare

Mod de preparare:

Se aleg gulii tinere, cam de aceeaşi mărime. Se curăţă, se scobesc şi se umplu cu o tocătură ca pentru ardei. Se aşază în cratiţă şi se toarnă deasupra un sos făcut dintr-un rântaş de făină cu untură, stins cu zeamă de carne la care se adaugă bulion de roşii şi puţin zahăr ars. După ce fierb pe maşină, se dau la cuptor.


Ingrediente reţetă: , , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne

De la: Ionut


Gulii umplute








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare