Adaugata pe 17 februarie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
12 gulii mijlocii
400 g carne macră
1 felie pîine
1 ceapă mică
1 lingura orez
1 linguriţă mărar tocat
sare
Pentru sos:
2 linguri untură
1/2 lingură făină
1 ceaşcă zeamă de carne (sau apă)
1 lingură bulion
5 bucăţele zahăr
sare
Mod de preparare:
Se aleg gulii tinere, cam de aceeaşi mărime. Se curăţă, se scobesc şi se umplu cu o tocătură ca pentru ardei. Se aşază în cratiţă şi se toarnă deasupra un sos făcut dintr-un rântaş de făină cu untură, stins cu zeamă de carne la care se adaugă bulion de roşii şi puţin zahăr ars. După ce fierb pe maşină, se dau la cuptor.
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.