Adaugata pe 19 februarie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
1 kg cartofi
1 ceapă
1 lingură unt sau untură
100 g slănină
2 ceşti zeamă de carne
1 lingură smântână
sare
piper
Mod de preparare:
Se taie mărunt o ceapă şi se prăjeşte uşor cu o lingură de unt, fără să se rumenească, împreună cu o bucată de slănină afumată, tăiată în mici cuburi. Se adaugă cartofii cruzi, curăţiţi şi tăiaţi felii subţiri. Se toarnă zeamă de carne cât să acopere cartofii. Se potriveşte de sare şi de piper. Se dă la cuptor la foc bun, până se moaie cartofii. Înainte de a servi se adaugă smântâna.
Ingrediente reţetă: cartofi, ceapa, piper, sare, smantana, unt, untura, zeama de carne
Categorie: Mancaruri cu legume si zarzavaturi
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.