Adaugata pe 15 februarie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
160g faina
100g branza gruyere, rasa
200g branza feta, cuburi
80ml ulei de masline
120ml lapte
3 oua
1 plic de drojdie
1 buchetel de busuioc
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul in prealabil. Intre timp, se bat ouale intr-un castron si se omogenizeaza cu faina. Se adauga drojdia, laptele si uleiul de masline, se amesteca bine, apoi se presara branza feta si branza gruyere. Se condimenteaza cu sare, piper si frunze de busuioc, dupa care compozitia se toarna intr-o tava rotunda unsa si pudrata cu faina, care se pune la cuptor pentru aproximativ 50 de minute. Se scoate si se lasa la racit in tava, inainte de a se servi.
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.