Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Rosii umplute cu carne si ciuperci

Adaugata pe 16 februarie, 2010     278 vizualizari     Fara comentarii

Ingrediente:

12 roşii mijlocii
putină carne de pasăre fiartă sau friptă
3 — 4 ciuperci
sare, piper, oţet

Pentru maioneză:
1 gălbenuş
1 linguriţă muştar
50g ulei

Mod de preparare:

Se pregătesc roşiile, se taie un capac, se scobesc. Se lasă să se scurgă după ce s-a pus sare, piper, oţet. Se taie mărunt un rest de carne de pasăre, fiert sau fript, se amestecă cu maioneză, adăugând câteva ciuperci tăiate felii şi fierte  în apă cu sare. Se umplu roşiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciupercă şi se aşază pe farfurie cu frunze de pătrunjel verde împrejur.


Ingrediente reţetă: , , , , ,

Categorie: Aperitive

De la: Ionut


Rosii umplute cu carne si ciuperci









Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare