Adaugata pe 16 februarie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
1/4 ceaşcă cu apă
4 linguri griş
1 lingură pastă de peşte
1/2 linguriţă boia
100g ulei
1 linguriţă oţet sau zeamă de lămâie
o ceapă mijlocie
Mod de preparare:
Se pune apa la fiert într-o cratiţă mică. Când apa dă în clocot, se toarnă grişul în ploaie. Se fierbe amestecând, până ce pasta devine potrivit de consistentă. Se dă la o parte şi după ce s-a răcorit, se freacă punând pasta de peşte, boiaua pentru culoare şi ulei ca la orice salată. Se potriveşte de sărat şi de acru, se adaugă ceapă tocată şi se aşază pe o farfurie, punând câteva măsline împrejur.
Ingrediente reţetă: boia, ceapa, gris, otet, pasta de peste, ulei, zeama de lamaie
Categorie: Aperitive
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.