Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Sos de rosii

Adaugata pe 21 februarie, 2010     400 vizualizari     Fara comentarii

Ingrediente:

500 g roşii
unt proaspăt cât o nucă
1 linguriţă zahăr
sare
1 frunză de ţelină

Mod de preparare:

Se spală câteva roşii frumoase, se rup bucăţi şi se pun să fiarbă; se trec prin sită, se adaugă sarea, zahărul, untul şi frunza de ţelină. Se lasă să mai fiarbă până se îngroaşă cât trebuie. Înainte de a se servi, se scoate frunza de ţelină.


Ingrediente reţetă: , , ,

Categorie: Sosuri

De la: Ionut


Sos de rosii









Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare