Adaugata pe 15 februarie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
100g carnati chorizo, taiati bucati mici
100g ananas proaspat, taiat cubulete
100g cas de oaie, cubulete
500g smantana
75g faina
4 oua batute
1 ceapa alba, tocata bucati mari
2 linguri ulei de masline
2 linguri seminte de susan
1 varf de cutit de cimbru, uscat
sare, piper macinat
Mod de preparare:
intr-o tigaie cu putin ulei incins se caleste ceapa tocata impreuna cu bucatile de carnati. Cand incep sa se rumeneasca, se adauga ananasul cuburi, se mai lasa cateva secunde la foc mic, dupa care se da vasul deoparte. intr-o salatiera se amesteca ouale batute, faina, cimbrul si smantana, se condimenteaza cu sare si piper si se omogenizeaza cu amestecul din tigaie. Se presara apoi casul maruntit si se omogenizeaza bine. Preparatul se toarna in tavi mici rotunde, unse in prealabil cu putin ulei, se asezoneaza cu seminte de susan si acestea se lasa 20 de minute la cuptor Tartinele sunt gata atunci cand capata un aspect auriu, fara a se lasa insa sa se usuce prea mult. Se servesc calde alaturi do crema din smantana cu ghimbir proaspat, ras.
Ingrediente reţetă: ananas, carnati chorizo, cas de oaie, cimbru, faina, oua, seminte de susan, smantana, susan, ulei de masline
Categorie: Aperitive
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.