Adaugata pe 21 februarie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente;
2 l apă
1 l borş
750 g carne de berbec
1 morcov
1 pătrunjel
1/2 varză mică
500 g roşii
1 ardei gras
sare
Mod de preparare:
Se taie carnea bucăţi potrivite. Se fierbe în apă, cu un morcov şi un pătrunjel. Se ia spuma, se potriveşte de sare. Când carnea este fiartă pe trei sferturi, se adaugă varza tăiată ca tăiţeii, roşiile şi un ardei gras tăiat mărunt. Odată cu ciorba se servesc ardei mici, iuţi.
Ingrediente reţetă: apa, ardei, bors, carne de berbec, morcov, patrunjel, rosii, sare, varza
Categorie: Borsuri, supe, ciorbe
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.