Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Ciorba de berbec

Adaugata pe 21 februarie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente;

2 l apă
1 l borş
750 g carne de berbec
1 morcov
1 pătrunjel
1/2 varză mică
500 g roşii
1 ardei gras
sare

Mod de preparare:

Se taie carnea bucăţi potrivite. Se fierbe în apă, cu un morcov şi un pătrunjel. Se ia spuma, se potriveşte de sare. Când carnea este fiartă pe trei sferturi, se adaugă varza tăiată ca tăiţeii, roşiile şi un ardei gras tăiat mărunt. Odată cu ciorba se servesc ardei mici, iuţi.


Ingrediente reţetă: , , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe

De la: Ionut


Ciorba de berbec








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare