Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Ciorba de urzici

Adaugata pe 23 martie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

2 l apă
1 l borş
o farfurie adâncă plină cu urzici
3 linguri orez
1 bucăţică zahăr
sare
un gălbenuş
două linguri smântână

Mod de preparare:

Se aleg urzici tinere, se spală, se opăresc şi se pun la fiert într-o oală cu apă. Se adaugă o ceapă tăiată mărunt, orez sau crupe de porumb. Când totul este fiert, se pune borşul fiert separat. Se potriveşte de sare, se lasă să mai dea un clocot şi se serveşte simplă sau dreasă cu smântână.


Ingrediente reţetă: , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe

De la: Ionut


Ciorba de urzici








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare