Adaugata pe 15 februarie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
400g sparanghel verde
200g pastai mazare
200g branza comte taiata cuburi
4 felii jambon italian
4 oua
50g unt
parmezan taiat betisoare
patrunjel
sare, piper
Mod de preparare:
Jambonul se taie fasii fine. Se amesteca bine ouale batute cu branza cuburi, se asezoneaza cu sare si piper si se lasa deoparte. In acest timp, se rupe sparanghelul in 3-4 bucati si se pune la prajit intr-o tigaie cu unt incins, alaturi de pastaile de mazare. Dupa 3-5 minute, se toarna compozitia cu oua, se lasa sa fiarba putin, amestecand incontinuu cu o spatula de lemn, pana ce sosul se ingroasa. Cand capata consistenta dorita se da deoparte si se toarna in cateva boluri. Acestea se garnisesc cu fasii de jambon, de parmezan si cu frunze de patrunjel.
Ingrediente reţetă: branza, jambon, mazare, oua, pastai de mazare, patrunjel, sparanghel, unt
Categorie: Aperitive
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.