Adaugata pe 24 martie, 2010 1 comentariu
Ingrediente:
6 ouă
1 kg spanac
2 linguri unt
1 lingură smântână
1 lingură brânză rasă
sare
Mod de preparare:
Se alege spanacul şi se fierbe. Se lasă la o parte, la cald, o lingură de spanac, iar restul se aşază într-o formă de pământ rezistentă la foc, cu două linguri de unt. Se presară brânză rasă şi se pune puţină smântână. Separat se bat albuşurile, se adaugă sare şi se toarnă peste spanacul din formă. Se netezeşte albuşul cu dosul lingurii şi din loc în loc se fac găuri rotunde, cât să încapă un gălbenuş. La mijloc se face o gaură ceva mai mare, în care se aşază spanacul păstrat la cald. În fiecare gaură se pune câte un gălbenuş, cu grijă, să rămână întreg. Se dă la cuptor, la foc potrivit, până se prinde gălbenuşul. Se servesc în formă.
Oua in cuib pe spanac
” Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Interesanta reteta asta 🙂