Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Peste la cuptor

Adaugata pe 6 martie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

1,500 kg peşte
1 lingură făină
1 lingură unt
2 ceşti zeamă
2 linguri brânză rasă
sare

Mod de preparare:

Se întrebuinţează orice fel de peşte fiert, căruia i s-au scos cu atenţie oasele şi pieliţa. Dacă peştele a rămas de la masă şi s-a răcit în farfurie, se pune în apa în care a fiert şi se ţine pe marginea maşinii până se încălzeşte. Se scurge bine de apă şi cât este încă fierbinte se curăţă de oase şi de piele.
Se face un sos alb cu o lingură de făină, una de unt şi zeama în care a fiert peştele. Se adaugă în sos două linguri de brânză rasă. Se aşază peştele într-o formă rezistentă la foc, se toarnă deasupra sosul, se presară cu brânză rasă şi puţin unt proaspăt. Se dă la cuptor, la foc iute. Este gata îndată ce prinde culoare.


Ingrediente reţetă: , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu peste

De la: Ionut


Peste la cuptor








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare