Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Saratele

Adaugata pe 12 martie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

150 g unt proaspăt
150 g făină
150 g cartofi fierţi
un praf de sare
1 ou pentru uns deasupra şi o linguriţă de mac sau de susan

Mod de preparare:

Se face un aluat din unt proaspăt, făină, cartofi fierţi trecuţi prin maşina de carne şi sare. Se frământă un aluat potrivit de tare, se întinde o foaie groasă de 1/2 se unge cu ou, se taie fâşii de 1/2 cm lăţime şi 12 cm lungime, se presară deasupra, după gust, chimen, mac sau susan şi sare grunzoasă, se aşază unele lângă altele pe tava presărată cu făină şi se coc la foc potrivit.


Ingrediente reţetă: , , , , , ,

Categorie: Panificatie si patiserie

De la: Ionut


Saratele








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare