Adaugata pe 16 februarie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
1 morcov taiat rondele
1 ceapa alba, tocata
1 radacina de patrunjel tocata marunt
4 boabe de piper
75ml otet
1 crenguta de cimbru
1 foaie de dafin
sare, piper
Mod de preparare:
Se fierba apa (500ml) intr-o cratita, se adauga legumele, otetul si se condimenteaza cu sare, piper boabe, cimbru, foaie de dafin. Se lasa la inabusit, sub capac, pentru cateva minute, dupa care se da focul mic si se mai fierbe vreo 15 minute. Cand este gata, se ia de pe foc si se mai lasa cateva minute deoparte, acoperita. Supa se serveste fierbinte.
Ingrediente reţetă: ceapa, ceapa alba, cimbru, dafin, morcov, otet, patrunjel
Categorie: Borsuri, supe, ciorbe
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.