Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Supa de linte

Adaugata pe 23 martie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

4 l apă
300 g linte
1 ceapă
2 — 3 căţei de usturoi
o crenguţă de cimbru
1 lingură unt
untură sau ulei
1 lingură făină

Mod de preparare:

Se alege lintea, se spală şi se pune să stea în apă de seara până a doua zi. Se pune la fiert într-o oală cu apă rece, cu ceapă tăiată mărunt, usturoi şi cimbru. Se lasă să fiarbă încet; sarea se pune numai la sfârşit când lintea este fiartă, altfel rămâne tare. Sa face un rântaş dintr-o lingură de făină cu puţin ulei sau untură, se amestecă cu supa, se potriveşte de sare şi se lasă să mai dea câteva clocote.


Ingrediente reţetă: , , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe

De la: Ionut


Supa de linte








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare