Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Supa de rosii cu usturoi

Adaugata pe 23 martie, 2010     374 vizualizari     Fara comentarii

Ingrediente:

1 kg roşii
1 ceapă
1 lingură unt sau ulei
1 morcov şi 1 pătrunjel
200 g orez
1 linguriţă zahăr
3 căţei de usturoi
sare
2 l zeamă de carne

Mod de preparare:

Se îngălbeneşte o ceapă tăiată mărunt în puţin unt sau ulei. Se spală roşii bine coapte, se rup în bucăţi şi se pun împreună cu ceapa într-o oală acoperită, la foc mic. Când s-au muiat, se adaugă un morcov mic şi o bucată de pătrunjel, orezul ales şi spălat, zeamă de carne sau apă în care a fiert zarzavat, sarea, zahărul şi usturoiul. Se lasă să fiarbă acoperit trei sferturi de oră, până ce orezul se face ca o cremă. Se trece totul prin sită şi se lasă să mai dea câteva clocote, amestecând ca să nu se prindă de fund.


Ingrediente reţetă: , , , , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe

De la: Ionut


Supa de rosii cu usturoi









Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare