Adaugata pe 12 martie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
1 morcov mijlociu
1 rădăcină pătrunjel
1 fir de praz
1/2 ţelină
3 cartofi
1/2 lingură unt
2 l zeamă de carne
Mod de preparare:
Morcovul, pătrunjelul, prazul, ţelina şi cartofii se taie ca tăiţeii. Se încinge într-o cratiţă untul, se pune tot zarzavatul, afară de cartofi, amestecând cu lingura, până se moaie, fără să se rumenească. Se toarnă deasupra apă cât să acopere zarzavatul, se lasă să dea în clocot, şi când zarzavatul este aproape fiert, se adaugă şi cartofii. Se potriveşte de sare. Când este gata, se toarnă deasupra zeama de carne şi se lasă să mai dea împreună un clocot.
Ingrediente reţetă: cartofi, morcov, patrunjel, praz, telina, unt, zeama de carne
Categorie: Borsuri, supe, ciorbe
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.