Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Supa deasa de spanac (crema)

Adaugata pe 23 martie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente

3 l apă
500 g spanac
1 lingură unt sau unturâ
1 lingură făină
1 gălbenuş
2 linguri smântână
sare

Mod de preparare:

Se alege spanacul, se spală cu grijă şi se pune la fiert când apa clocoteşte. Separat se prăjeşte uşor făina în untură şi se stinge cu apa în care fierbe spanacul. Se toarnă rântaşul în oala cu spanac, se trece totul prin sită, se potriveşte de sare şi se lasă să mai dea câteva clocote. Când este gata, se drege în castron cu un gălbenuş şi puţină smântână.


Ingrediente reţetă: , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe

De la: Ionut


Supa deasa de spanac (crema)








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare