Adaugata pe 12 martie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
250 g făină
125 g unt
125 g zahăr
2 ouă
1/2 pachet praf de copt
un praf de sare
250 g marmeladă
Mod de preparare:
Se face o cocă din făină, unt, zahăr, ouă, praf de copt şi sare, se frământă şi se lasă o oră la rece. O treime din cantitatea de aluat se lasă la o parte, iar din rest se întinde o foaie mai groasă, de mărimea tăvii de copt, se aşază în tavă iar deasupra se întinde un strat subţire de marmeladă. Din aluatul lăsat la o parte, se fac beţişoare subţiri, care se aşază peste marmeladă în formă de grilaj. Se coace la foc potrivit.
Ingrediente reţetă: faina, marmelada, oua, praf de copt, sare, unt, zahar
Categorie: Dulciuri, deserturi
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.