Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Fursecuri cu visine

Adaugata pe 4 iunie, 2024          Fara comentarii

Ingrediente:
1/2 pahar unt sau margarina moale (la temperatura camerei)
1 pahar zahar pudra
1 ou
50g ciocolata amaruie
1/3 pahar lapte batut
1 pachet zahar vanilat
1/2 lingurita bicarbonat
putina sare
1 si 3/4 pahar faina
1 si 1/2 pahar visine zaharisite sau din dulceata (taiate sferturi)

Mod de preparare:
Untul sau margarina se freaca spuma cu zaharul, vanilia si sarea. Se adauga pe rand, amestecand de fiecare data, oul batut in prealabil cu furculita, ciocolata inmuiata pe aburi (sa nu fie calda), laptele batut, bicarbonatul stins cu o linngurita de zeama de lamaie sau otet diluat, faina, iar la sfarsit se incorporeaza visinele. Daca se intrebuinteaza visine din dulceata acestea se scurg bine de sirop inainte de a le masura cu paharul. Aluatul se pune cu lingurita in tava tapetata cu faina, la distanta de cate 5cm intre gramajoare. Se coc la foc potrivit timp de 10-15 minute.
Pofta buna!



Fursecuri cu visine








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare