Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Salata de banane cu rom si frisca

Adaugata pe 4 martie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:
8 banane coapte, 4 lingurite zahar tos, 4 lingurite rom, 400 gr. frisca, 100 gr. alune sau nuci proaspat prajite

Mod de preparare:
Bananele coapte se curata de coaja si se taie rotocoale. Separat, intr-o tigaie, se arde zaharul, se adauga apa pentru a se obtine un sirop si dupa ce s-a racit, se adauga romul. Se toarna siropul de zahar ars cu rom peste banane, se acopera cu frisca batuta, proaspata, iar deasupra se presara alune sau nuci proaspat prajite si taiate marunt.

Mod de servire:
Se tine putin la gheata, apoi se serveste. Este o salata de fructe foarte gustoasa si deosebit de hranitoare.


Ingrediente reţetă: , , , , , ,

Categorie: Dulciuri, deserturi

De la: Ionut


Salata de banane cu rom si frisca








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare