Adaugata pe 23 martie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
2 l apă
1 l borş
zarzavat de supă
3 dovlecei frumoşi
2 roşii
verdeaţă
sare
1 gălbenuş şi 2 linguri smântână sau 1 lingură ulei şi 1 lingură făină
Mod de preparare:
Se pun la fiert într-o oală cu apă, o ceapă tăiată mărunt, un morcov şi un pătrunjel întregi. Când zarzavatul este fiert, se adaugă borşul fiert separat, dovleceii curăţaţi şi tăiaţi potrivit, roşiile şi puţin mărar şi pătrunjel verde. Se potriveşte de sare şi se observă să nu fiarbă prea mult, pentru ca dovleceii să nu se sfărâme. La ciorbă se poate adăuga puţin rântaş de făină cu ulei sau se drege cu un gălbenuş şi puţină smântână.
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.