Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Ciorba de pui tanar

Adaugata pe 21 februarie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

1,5 l apă
1 l borş
1 pui mijlociu
zarzavat de supă
3 linguri orez
verdeaţă
cozi de ceapă verde
2 roşii
sare
1 gălbenuş
2 linguri smântână

Mod de preparare:

Într-o oală cu apă clocotită se pun la fiert un morcov, o rădăcină de pătrunjel şi o ceapă tăiată mărunt. Când zarzavatul începe să fiarbă, se adaugă puiul tăiat bucăţi, labele, capul, pipota şi ficatul. Se pune sare. Se ia spuma, se adaugă orezul ales şi spălat, borşul fiert separat şi strecurat, cozile de ceapă verde, mărar şi pătrunjel tăiate fin şi roşiile tăiate bucăţi şi fără seminţe. Înainte de a servi, se drege în castron cu un gălbenuş şi cu două linguri de smântână.


Ingrediente reţetă: , , , , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe

De la: Ionut


Ciorba de pui tanar








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare