Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Ciorba de stevie

Adaugata pe 23 martie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

2 l apă
1 l borş
500 g ştevie
1 ceapă
1 lingură ulei
1/2 lingură făină
3 linguri orez sau 2 cartofi frumoşi
sare

Mod de preparare:

Se alege ştevia, se pune la fiert şi se continuă la fel ca la borşul de urzici. Separat se prăjeşte o ceapă tocată cu o lingură de ulei, se pune făina; se rumeneşte şi se stinge cu apă. Se amestecă cu ciorba şi se lasă să mai dea un clocot. În loc de orez, se pot pune la fiert câţiva cartofi tăiaţi mărunt.


Ingrediente reţetă: , , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe

De la: Ionut


Ciorba de stevie








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare