Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Ochiuri cu praz

Adaugata pe 24 martie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

6 ouă
2 linguri unt
1/2 lingură făină
2 ceşti cu lapte
1 fir de praz
6 felii de pâine
1 lingură brânză rasă
sare

Mod de preparare:

Se pregătesc ochiuri romîneşti. Pe o farfurie rezistentă la foc se aşază fiecare ou bine scurs, pe o felie de pâine prăjită în unt. Separat se face un sos alb ca mai sus, în loc de brânză se pune însă un fir de praz tăiat ca fideaua şi înăbuşit în unt. Se toarnă sosul peste ouă, se presară cu parmezan ras şi se dă la cuptor, la foc iute.


Ingrediente reţetă: , , , , , ,

Categorie: Aperitive

De la: Ionut


Ochiuri cu praz








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare