Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Peste pane

Adaugata pe 15 februarie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

4 fileuri de peste
50g de unt
2 oua batute
500g pesmet
1 lamaie
patrunjel tocat
sare, piper

Mod de preparare:

Se pune faina pe o farfurie, in alta pesmetul, iar separat ouale batute. Fileurile de peste se aplatizeaza cu lama unui cutit si se trec succesiv prin faina, ou, apoi prin pesmet. Se incinge unt intr-o tigaie si se prajesc bucatile de peste pane, iar in momentul servirii se asezoneaza cu patrunjel si suc de lamaie.


Ingrediente reţetă: , , , , , ,

Categorie: Aperitive

De la: Ionut


Peste pane








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare