Adaugata pe 12 martie, 2010 420 vizualizari Fara comentarii
Ingrediente:
150 g brânză de vacă
150 g ulit
150 g făină
2 linguri rase zahăr
un praf de sare
un vârf de linguriţă bicarbonat
2 linguri marmeladă şi ou pentru uns deasupra
Mod de preparare:
Se face un aluat din brânză de vacă, unt, făină, zahăr, sare şi bicarbonat. Se frământă bine, se întinde o foaie groasă ca de tăiţei, se taie dreptunghiuri potrivit de mari, se ung cu marmeladă, se fac sul, se ung cu ou, se presară zahăr şi se coc la foc potrivit.
Ingrediente reţetă: bicarbonat, branza, faina, marmelada, ou, sare, zahar
Categorie: Dulciuri, deserturi
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.