Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Scrumbii sarate cu sos de mustar

Adaugata pe 16 februarie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

2 scrumbii mijlocii
1 linguriţă muştar
50g ulei
oţet (după gust)
câteva măsline sau frunze de salată verde

Mod de preparare:

Se ţine scrumbia 24 ore în apă, ca să se desăreze. Se curăţa şi se scoate şira spinării. Se taie bucăţi şi se aşază pe o farfurie. Se freacă lapţii într-un castron cu o lingură de lemn adăugând muştarul. Uleiul se pune puţin câte puţin, ca la maioneză. Se subţiază cu oţet. Se toarnă sosul peste peşte, punând împrejur măsline desărate, salată de cartofi, salată verde.


Ingrediente reţetă: , , , , ,

Categorie: Aperitive

De la: Ionut


Scrumbii sarate cu sos de mustar








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare