Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Sos de hrean

Adaugata pe 21 februarie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

1 gălbenuş
1 lingură smântână
1 lingură hrean ras
1 linguriţă oţet
sare

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşul cu smântâna. Se pune hreanul ras, puţină sare şi oţet după gust. Se ţine la foc în alt vas cu apă fierbinte, fără să fiarbă, până se serveşte.


Ingrediente reţetă: , , , ,

Categorie: Sosuri

De la: Ionut


Sos de hrean








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare