Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Supa frantuzeasca cu zarzavat

Adaugata pe 12 martie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

1 morcov
1 pătrunjel
1 ţelină
1 praz
1 ceapă
1/2 varză mică
o mână de mazăre
1 salată mică
1/2 lingură unt
1/2 linguriţă zahăr
sare
2 l zeamă de carne

Mod de preparare:

Se taie fin ca tăiţeii tot zarzavatul. Se amestecă totul cu mâna după ce s-a adăugat un praf de sare şi zahărul pisat. Se pun într-o cratiţă cu 1/2 lingură de unt şi se înăbuşă la foc potrivit. Se amestecă cu o lingură, ca să nu se ardă, însă încet să nu se sfărâme.
Separat se fierbe varza tăiată fin. Când zarzavatul a început să se moaie, se toarnă deasupra zeama de supă, astfel încât să fie bine acoperit. Se adaugă varza fiartă şi scursă, puţină mazăre boabe verde şi câteva frunze de salată verde. Când totul este bine fiert, se adaugă restul de supă, se lasă să dea împreună un clocot şi se serveşte.


Ingrediente reţetă: , , , , , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe

De la: Ionut


Supa frantuzeasca cu zarzavat








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare