Adaugata pe 6 septembrie, 2011 Fara comentarii
Ingrediente:
200 g taitei,
200 g carne tocata,
1 ceapa,
4 linguri de ulei,
sare,
piper macinat,
1 ou,
verdeata tocata,
1 pahar sos de rosii indulcit,
1 lingura de unt.
Mod de preparare:
Se fierb taiteii, se spala cu apa rece si se scurg, apoi se pun intr-o forma de sticla incasabila unsa cu o lingura de unt. Se opreste o parte din taitei care se pun peste amestecul de carne. Amestecul de carne se pregateste pe foc mic, intr-o tigaie in care s-au pus patru linguri de ulei, din carne data prin masina de tocat si o ceapa trecuta pe razatoarea mare. Carnea se caleste pana cand nu mai are sos, apoi se raceste in tigaie. Se amesteca cu un ou crud, se sareaza si se pipereaza dupa gust si se amesteca cu verdeata tocata marunt. Se pune carnea peste primul strat de taitei, se acopera cu restul taiteilor, se toarna peste budinca un pahar de sos de rosii sarat si indulcit dupa gust, dupa care se introduce forma in cuptor. Se lasa trei sferturi de ora, apoi se scot taiteii si se servesc direct din forma in care s-au facut, dupa ce s-au racit un sfert de ora.
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.