Adaugata pe 15 februarie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
1/2 conserva de ton
2 oua
80g branza rasa
100g miez de paine imbibat in lapte
sare, piper
Pentru sos bechamel:
300ml lapte
25g faina de porumb
30g unt
1/2 lingurita boia
sare, piper
Mod de preparare:
Intr-o cratita mica se amesteca faina de porumb cu laptele rece turnat in ploaie, se asezoneaza cu sare, piper si boia, apoi se lasa cateva secunde la foc moale, amestecand constant. La final se incorporeaza untul si sosul bechamel este gata. Jumatate din acesta se imbina cu tonul maruntit, cu ouale batute, branza rasa si miezul de paine inmuiat in lapte. Preparatul se omogenizeaza bine si se toarna intr-o tava unsa cu unt, apoi se pune la cuptor pentru 30 minute. Se scoate pe un platou, se garniseste cu sosul bechamel ramas si se poate servi imediat.
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.