Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Ton cu sos bechamel

Adaugata pe 15 februarie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

1/2 conserva de ton
2 oua
80g branza rasa
100g miez de paine imbibat in lapte
sare, piper
Pentru sos bechamel:
300ml lapte
25g faina de porumb
30g unt
1/2 lingurita boia
sare, piper

Mod de preparare:

Intr-o cratita mica se amesteca faina de porumb cu laptele rece turnat in ploaie, se asezoneaza cu sare, piper si boia, apoi se lasa cateva secunde la foc moale, amestecand constant. La final se incorporeaza untul si sosul bechamel este gata. Jumatate din acesta se imbina cu tonul maruntit, cu ouale batute, branza rasa si miezul de paine inmuiat in lapte. Preparatul se omogenizeaza bine si se toarna intr-o tava unsa cu unt, apoi se pune la cuptor pentru 30 minute. Se scoate pe un platou, se garniseste cu sosul bechamel ramas si se poate servi imediat.


Ingrediente reţetă: , , , , , , ,

Categorie: Aperitive

De la: Ionut


Ton cu sos bechamel








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare