Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Macaroane

Adaugata pe 12 martie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

300 g migdale sau nuci
4 albuşuri
350 g zahăr
50 g smântână

Mod de preparare:

Se dau prin maşină migdale curăţite de coajă sau nuci şi se freacă bine cu două albuşuri nebătute. Se adaugă zahărul, smântâna proaspătă şi la sfîrşit spuma de la două albuşuri. Compoziţia trebuie să fie potrivit de moale, dar să nu se întindă. Se toarnă cu cornetul pe o foaie de hârtie albă, turtiţe de 3 — 4 cm diametru. Se umezesc cu o pensulă cu apă, se presară zahăr pudră, se aşază cu hârtia în tavă şi se coc la foc slab. Se scot cât sunt calde, umezind uşor hârtia pe dos. Când sunt gata, aceste prăjituri rămân puţin cleioase la mijloc. Înainte de a se introduce în cuptor, pe fiecare turtiţă se poate pune un bob de vişină sau de cireaşă, din dulceaţă.


Ingrediente reţetă: , , ,

Categorie: Dulciuri, deserturi

De la: Ionut


Macaroane








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare