Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Salata de cartofi cu ceapa

Adaugata pe 16 februarie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

1 kg cartofi
4 cepe
1 ceaşcă oţet îndoit cu apă
1 lingură zahăr
sare

Pentru sos:
2 gălbenuşuri
100g ulei
1 lingură zeamă de lămâie sau oţet
un praf de piper
sare

Mod de preparare:

Se fierb cartofii, se curăţă calzi, se taie felii şi se pun într-un carton. Se toarnă deasupra oţetul îndoit cu apă şi zahărul. Se taie cepele felii foarte subţiri, se amestecă cu cartofii, se pune sare, se acoperă şi se dă la rece.
A două zi se face o maioneză din două gălbenuşuri, cu ulei, sare, piper, zeamă de lămâie sau oţet. Se subţiază cu apă atât, cât să se poată amesteca uşor cu salata de cartofi. Se potriveşte gustul sărat şi acru.


Ingrediente reţetă: , , , , , , , ,

Categorie: Salate

De la: Ionut


Salata de cartofi cu ceapa








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare