Adaugata pe 16 februarie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
1 ou
1 gălbenuş
200g ulei
1 linguriţă zeamă de lămâie
sare
1 castravete mic în oţet
1 linguriţă cozi de ceapă verde tocate mărunt
Mod de preparare:
Se fierbe un ou răscopt. Se dă gălbenuşul prin sită, se pune un gălbenuş crud, sare, puţină lămâie, şi se face cu ulei un sos de maioneză. Când este gata, se pune albuşul răscopt, un castravete în oţet şi cozile de ceapă, toate tăiate foarte fin.
Ingrediente reţetă: castravete, ceapa verde, galbenus, ou, ulei, zeama de lamaie
Categorie: Sosuri
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.