Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Sos de ou

Adaugata pe 16 februarie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

1 ou
1 gălbenuş
200g ulei
1 linguriţă zeamă de lămâie
sare
1 castravete mic în oţet
1 linguriţă cozi de ceapă verde tocate mărunt

Mod de preparare:

Se fierbe un ou răscopt. Se dă gălbenuşul prin sită, se pune un gălbenuş crud, sare, puţină lămâie, şi se face cu ulei un sos de maioneză. Când este gata, se pune albuşul răscopt, un castravete în oţet şi cozile de ceapă, toate tăiate foarte fin.


Ingrediente reţetă: , , , , ,

Categorie: Sosuri

De la: Ionut


Sos de ou








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare