Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Paine de albus

Adaugata pe 12 martie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

12 albuşuri
1 pahar zahăr pisat
1 pahar făină
1 pahar nuci amestecate cu stafide
unt pentru uns forma

Mod de preparare:

Se bat albuşurile spumă, adăugând încet zahărul pisat. Se adaugă făina şi un pahar de nuci amestecate cu stafide. Se toarnă compoziţia într-o formă dreptunghiulară, unsă cu unt şi presărată cu făină. Se coace la foc potrivit circa o oră. Când este gata se răstoarnă, şi după ce s-a răcit, se taie felii subţiri. Este mai gustoasă a doua zi.


Ingrediente reţetă: , , , , ,

Categorie: Dulciuri, deserturi

De la: Ionut


Paine de albus








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare