Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Andive cu sparanghel si branza

Adaugata pe 7 aprilie, 2014          Fara comentarii

Ingrediente:
Ingrediente pentru 4 portii :
2 andive mari,
1 pahar de smantana,
200 g sparanghel,
50 g nuci,
50 g branza Roquefort.
Mod de preparare:
Se desfac andivele in foi.  Se indeparteaza partea lemnoasa a sparanghelului, se fierbe in apa cu sare, 3 minute, dupa care se scurge.  Smantana se incalzeste, se adauga branza data pe razatoare, amestecandu-se usor ca sa nu se prinda.  Se asaza foile de andive pe un platou si se pune sparanghelul deasupra lor.  Se asezoneaza totul cu sosul de branza si se presara cu miez de nuca sfaramat sau taiat feliute.


Ingrediente reţetă: , , , ,

Categorie: Aperitive, Carte de bucate

De la: Ionut


Andive cu sparanghel si branza








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare