Adaugata pe 7 aprilie, 2014 Fara comentarii
Ingrediente:
Ingrediente pentru 4 portii :
2 andive mari,
1 pahar de smantana,
200 g sparanghel,
50 g nuci,
50 g branza Roquefort.
Mod de preparare:
Se desfac andivele in foi. Se indeparteaza partea lemnoasa a sparanghelului, se fierbe in apa cu sare, 3 minute, dupa care se scurge. Smantana se incalzeste, se adauga branza data pe razatoare, amestecandu-se usor ca sa nu se prinda. Se asaza foile de andive pe un platou si se pune sparanghelul deasupra lor. Se asezoneaza totul cu sosul de branza si se presara cu miez de nuca sfaramat sau taiat feliute.
Ingrediente reţetă: Andive, branza, nuci, smantana, sparanghel
Categorie: Aperitive, Carte de bucate
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.