Adaugata pe 12 martie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
2 ouă
125 g unt proaspăt
125 g zahăr
125 g făină
125 g stafide
3 linguri rom
unt pentru uns tava
Mod de preparare:
Se aleg stafidele, se spală şi se pun într-o ceaşcă cu trei linguri de rom. Se lasă să stea cel puţin o jumătate de oră. Se freacă separat untul cu zahărul pisat până se face ca o cremă. Se adaugă pe rând două ouă, apoi 125 g de făină şi la sfârşit stafidele cu romul. Se unge cu unt o tavă de tablă groasă şi se pun cu linguriţa mici grămăjoare, la distanţă de 2 — 3 cm unele de altele, deoarece se lăţesc mult la foc. Se dau la cuptor, la foc potrivit. Imediat ce încep să se rumenească, se scot cu ajutorul unui cuţit.
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.