Adaugata pe 12 martie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
5 ouă
zahăr cât cântăresc ouăle
aceeaşi cantitate de făină şi de stafide amestecate cu nuci sau cu migdale
coajă de lămâie
unt pentru uns forma
Mod de preparare:
Se bat bine cinci ouă întregi cu atât zahăr cât cântăresc ouăle. Se adaugă încet aceeaşi cantitate de făină cernută, aceeaşi cantitate de stafide amestecate cu migdale curăţite şi taiate fin, cum şi puţină coajă rasă de lămâie. Se unge o formă dreptunghiulară cu unt, se presară făină, se toarnă compoziţia, se pun câteva migdale tăiate deasupra şi se coace circa o oră la foc potrivit.
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.