Adaugata pe 21 februarie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
1 lingură unt
1 lingură făină
1 ceaşcă zeamă de carne
1 lingură oţet
1 linguriţă muştar
100 g cuiperci
unt proaspăt cât o nucă
sare
Mod de preparare:
Se prăjeşte o lingură de făină cu 1/2 lingură de unt, ţinându-se pe foc până începe să se rumenească. Se stinge cu zeama de carne, la care s-a adăugat oţetul şi o Iinguriţă de muştar. Se lasă să dea un clocot. Se înăbuşă în unt ciupercile tăiate felii, se amestecă cu sosul, adăugând şi unt proaspăt cât o nucă. Dacă nu se serveşte imediat, se ţine la cald într-un vas cu apă fierbinte.
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.