Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Sos pentru fripturi

Adaugata pe 21 februarie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

1 lingură unt
1 lingură făină
1 ceaşcă zeamă de carne
1 lingură oţet
1 linguriţă muştar
100 g cuiperci
unt proaspăt cât o nucă
sare

Mod de preparare:

Se prăjeşte o lingură de făină cu 1/2 lingură de unt, ţinându-se pe foc până începe să se rumenească. Se stinge cu zeama de carne, la care s-a adăugat oţetul şi o Iinguriţă de muştar. Se lasă să dea un clocot. Se înăbuşă în unt ciupercile tăiate felii, se amestecă cu sosul, adăugând şi unt proaspăt cât o nucă. Dacă nu se serveşte imediat, se ţine la cald într-un vas cu apă fierbinte.


Ingrediente reţetă: , , , , , ,

Categorie: Sosuri

De la: Ionut


Sos pentru fripturi








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare