Adaugata pe 12 martie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
250 g făină
125 g zahăr vanilat
125 g unt proaspăt
1 gălbenuş
un praf de sare
Mod de preparare:
Se frământă aluatul şi se cerne făina pe masa de aluat, se face loc la mijloc şi se pun: caimacul, oul, zahărul pisat, bicarbonatul proasput cernut, sare, vanilie. Se amestecă întâi cu o lingură, se mai adaugă unt proaspăt tăiat bucăţele şi se frământă apoi bine aluatul cu mâna. Se lasă o oră la rece să se odihnească. Se întinde o foaie ca de tăiţei, se taie forme pătrate de mărimea biscuiţilor din comerţ, se înţeapă deasupra cu o furculiţă şi se coc la foc potrivit.
Ingrediente reţetă: faina, galbenus, sare, unt, zahar vanilat
Categorie: Dulciuri, deserturi
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.