Adaugata pe 12 martie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
160 g făină
140 g zahăr vanilat
125 g unt
o linguriţă lapte
2 albuşuri
Mod de preparare:
Se amestecă făina cu zahărul vanilat. Se cern împreună pe o hârtie. Se freacă untul cu laptele până se face spumă. Se adaugă făina şi zahărul, amestecând cu lingura de lemn, la sfârşit două albuşuri bătute spumă. Cu această compoziţie se umple cornetul de hârtie, sau un cornet special de pânză care are la vârf o deschizătură de jumătate centimetru diametru. Se pun pe o tavă cu fundul gros, beţişoare lungi de 10 cm, lăsând o distanţă de 3 cm între ele (deoarece se întind mult la copt). Se coc la foc potrivit şi se scot din tavă cu un cuţit, pe măsură ce sunt gata.
Ingrediente reţetă: albusuri, faina, lapte, unt, zahar, zahar vanilat
Categorie: Dulciuri, deserturi
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.