Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Masline umplute

Adaugata pe 7 aprilie, 2014          Fara comentarii

Ingrediente:

Masline 600 g,
Telemea de oaie 100 g,
Unt 100 g,
Boia de ardei dulce 2 g.

Mod de preparare:

Maslinele se tin mai multe ore in apa calda pentru a se desara.  Se scot apoi samburii cu o lingurita mica de scobit. Telemeaua se da pe razatoare, se amesteca cu untul si boiaua, pana ce se obtine o crema spumoasa.  Se pune compozitia intr-un vas si se umplu maslinele, facandu-se deasupra fiecarei masline cate un varf.

 


Ingrediente reţetă: , , , , ,

Categorie: Aperitive, Carte de bucate

De la: Ionut


Masline umplute








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare