Adaugata pe 7 aprilie, 2014 Fara comentarii
Ingrediente:
Masline 600 g,
Telemea de oaie 100 g,
Unt 100 g,
Boia de ardei dulce 2 g.
Mod de preparare:
Maslinele se tin mai multe ore in apa calda pentru a se desara. Se scot apoi samburii cu o lingurita mica de scobit. Telemeaua se da pe razatoare, se amesteca cu untul si boiaua, pana ce se obtine o crema spumoasa. Se pune compozitia intr-un vas si se umplu maslinele, facandu-se deasupra fiecarei masline cate un varf.
Ingrediente reţetă: ardei, boia, masline, masline umplute, telemea, unt
Categorie: Aperitive, Carte de bucate
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.