Adaugata pe 12 martie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
200 g branza de vaci
200 g zahar
50 g unt
4 oua
150 g faina
4 linguri smantana
coaja de lamaie
Mod de preparare:
Se freaca untul spuma si se amesteca cu branza de vaci trecuta prin sita. Se adauga galbenursurile pe rand apoi zaharul, nucile date prin masina smantana, coaja de lamae si la sfarsit albusurile spuma concomitentcu faina. Se amesteca usor, apoi se aseaja in tava unsa si presarata cu faina si se coace la un foc potrvit 30-35 min. Se taie prajitura cand s-a racit, dupa pofta.
Ingrediente reţetă: bzanza de vaci, faina, lamaie, oua, smantana, unt, zahar
Categorie: Dulciuri, deserturi
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.