Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Sos cald de mustar

Adaugata pe 21 februarie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

2 cepe mari
1 lingură unt
1 linguriţă făină
2 ceşti zeamă de carne sau apă
1 păhărel de vin alb
1 linguriţă muştar
1/2 linguriţă zahăr
un praf de piper
sare

Mod de preparare:

Se taie ceapa şi se pune într-o cratiţă cu o lingură de unt. Se lasă să se moaie fără să se rumenească, se adaugă făina şi, după ce se îngălbeneşte puţin, se stinge cu zeama carne. Se adaugă un păhărel de vin alb. Se lasă să fiarbă 20 de minute şi se ia pieliţa ce se formează la suprafaţă. Înainte de a servi, se adaugă muştarul muiat cu puţină zeamă, piperul şi zahărul. Se trece prin sită. Se serveşte cald.


Ingrediente reţetă: , , , , , , , ,

Categorie: Sosuri

De la: Ionut


Sos cald de mustar








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare