Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Chec

Adaugata pe 12 martie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

4 ouă
1 1/4 ceaşcă de făină
1 ceaşcă de zahăr
2 linguri apă caldă
un vârf de linguriţă scorţişoară
un vârf de linguriţă praf de copt
un praf de sare
coajă de lămâie
unt pentru uns forma

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşurile cu zahărul şi scorţişoara pisată. Se adaugă încet făina, două linguri de apă călduţă, sarea, praful de copt, cele patru albuşuri spumă şi puţină coajă rasă de lămâie. Se unge o formă dreptunghiulară cu unt, se presară cu făină, se pune compoziţia şi se coace la foc potrivit circa o oră. Se taie felii după ce s-a răcit.


Ingrediente reţetă: , , , , , , ,

Categorie: Dulciuri, deserturi

De la: Ionut


Chec








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare