Adaugata pe 12 martie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
1 ceaşcă caimac
2 ouă
3 linguri unt topit
3 linguri zahăr vanilat
1/2 linguriţă scorţişoară
1/2 linguriţă bicarbonat
1/2 linguriţă sare
făină cât se cere (circa 500 g)
Mod de preparare:
Se freacă o ceaşcă de caimac cu două ouă, unt topit, zahăr vanilat, scorţişoară, bicarbonat proaspăt cernut şi sare. Se pune pe masă făină, se face loc la mijloc şi se toarnă compoziţia de mai sus. Se frământă cu mâna, făcând un aluat potrivit de tare. Se adună la un loc, se acoperă cu un şervet şi se lasă o jumătate de oră la rece să se odihnească. Se întinde o foaie groasă de 1/2 cm, se taie forme mici, se presară zahăr şi se coc la foc potrivit.
Ingrediente reţetă: bicarbonat, caimac, faina, oua, sare, scortisoara, unt, zahar vanilat
Categorie: Dulciuri, deserturi
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.