Adaugata pe 12 martie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
150 g făină
125 g unt
2 gălbenuşuri
drojdie cît o nucă
1 lingură zahăr
un praf de sare
3 lin-guri marmeladă de mere
Mod de preparare:
Se amestecă pe masa de aluat făina cu untul, se face loc la mijloc, se pun gălbenuşurile, sarea şi drojdia muiată cu o lingură de zahăr. Se frământă aluatul. Se lasă să se odihnească o jumătate de oră. Se întinde o foaie destul de subtire, deasupra se pune marmeladă de mere în strat de asemenea foarte subţire, se rulează, se dă la cuptor la foc potrivit. După ce s-a răcit, se taie felii groase de un deget.
Ingrediente reţetă: drojdie, faina, galbenusuri, marmelada de mere, sare, unt, zahar
Categorie: Dulciuri, deserturi
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.